ONS 6E LUSTRUM - LOEIHARD

 

Door het jaar heen zullen verschillende activiteiten ervoor zorgen dat dit jaar onvergetelijk wordt! Met een lustrumfeest en COBO achter de rug, hebben we gelukkig nog veel om naar uit te kijken. Zo wordt ons befaamde jaarlijkse kerstdiner dit jaar op een externe locatie gevierd in kasteel de Berckt, zal er in april een week lang gefeest worden naar aanleiding van onze lustrumweek, zullen we met onze reünisten proosten op 30 prachtige jaren op de reünistendag. Uiteindelijk zullen we dit jaar afsluiten met een vakantie waarvan de bestemming nog onbekend is. 

 

Al met al een jaar om nooit meer te vergeten en wij verheugen ons dan ook zeer op ons lustrumjaar. 

 

Dat we later mogen drinken op hoe het was, 

MELIOREM!  


Lustrum Bekendmaking

20 april 2018 

 

De vrijdag avond van ons jaarlijkse meiweekend stond in het teken van de bekendmaking van ons 6e lustrum. Zowel huidig dispuut als enkele jonge reünisten waren van de partij. 

 

We presenteren ons 6e lustrum onder de naam LOEIHARD met de kleuren donkergroen, mintgroen en grijs. LOEIHARD slaat terug op de sterke vrouwen die M.D.D. Cumbonadea de afgelopen dertig jaar in haar dispuut heeft mogen verwelkomen, hoe LOEIHARD de mooiste tijd van je leven gaat en hoe LOEIHARD veel geluid Cumbo op de kroeg maakt. 

 

-MELIOREM- 


Constitutie Borrel

28 september 2018

 

Vandaag hebben we onze lustrum cobo mogen houden in de bovenzaal van sociëteit de Kaap. Niet alleen dispuutbesturen waren welkom, ook onze ouders waren uitgenodigd om samen met ons te proosten op 30 jaar M.D.D. Cumbonadea. Niet voor niets werd de cobo op deze bewuste datum gehouden, en om klokslag 00.00 luidden wij ons lustrumjaar dan ook extra goed in. 

 

-MELIOREM- 


Kerstdiner

12 & 13 januari 2019

 

Dit jaar vond het kerstdiner plaats in Kasteel de Berckt. Iedereen had een date meegenomen en de sfeer zat er al vanaf de borrel al goed in. Mooie jurken, hele hoge hakken en veelal gekleurde strikjes bij de mannen maakten de ervaring compleet. Na het heerlijke driegangendiner, begaven wij ons naar de feestzaal waar tot in de vroege uurtjes werd gedanst. 

 

-MELIOREM-

 


Lustrumweekend

27 & 28 april 2019

 

In het kader van ons lustrumjaar, is ons jaarlijkse meiweekend dit jaar omgetoverd tot een lustrumweekend. Met z'n allen verbleven wij in een stil, klein, Fries dorpje genaamd Eastermar. Dit hele weekend hebben wij met elkaar genoten van onder andere spelletjes, een boottochtje en heerlijk eten. Het was een memorabel weekend. 

 

-MELIOREM-

 


Lustrumweek

29 april t/m 3 mei 

 

Direct na het lustrumweekend ging onze lustrumweek van start. Maandag hadden we allemaal een dagje 'vrij', zodat wij bij konden komen van het onvergetelijke en drukke weekend. Op dinsdagavond vond er een slaapfeestje plaats. Tijdens deze avond werd ook de bestemming van onze lustrumreis bekendgemaakt en werden hapjes gegeten in thema van dat land. Woensdagavond was het Bona Dea avond waarbij wij in de bovenzaal van sociëteit de Kaap allen gekleed in toga's samen aten en daarna hebben geborreld. Donderdagavond was het tijd voor het Blind Date-diner, waarbij ieder koppel een eigen thema had gekregen. Wij hebben onze lustrumweek afgesloten met Persephone Baseball op vrijdag. 

Dit was een week om nooit te vergeten! 

 

-MELIOREM- 


Lustrumreis

20 - 27 juni 2019 

 

Eindelijk was het zo ver! Onze lustrumreis naar Marokko ging van start! Zaterdagmiddag verzamelden wij allemaal op het vliegveld Brussel Charleroi en vlogen naar Marrakesh. Onder begeleiding van een reisleider en in het gezelschap van een cameraman hebben wij een week lang door Marokko gereisd. Na Marrakesh zijn wij naar Casablanca, El Jadida, Essaouira en naar Taghazout gegaan. Onze rondreis eindigde weer in Marrakesh en daar zijn wij weer op het vliegtuig gestapt. Dankzij de vele verschillende plaatsen hebben wij Marokko een beetje leren kennen. Daarnaast was het een hele ervaring om met een groep van 25 meiden door dit land te reizen. Iedere avond waren wij wel in voor lekker eten en een wijntje of biertje. Wij hebben in de mooiste rooftopbars gegeten en op een magisch verlaten strand genoten van een enorm kampvuur. 

Deze lustrumreis was fantastisch mooi, indrukwekkend en onvergetelijk!

 

-MELIOREM-