Verleg uw grenzen!

Sinds 2012 drukt MDD Cumbonadea met Crazy ’89 een stempel op het Maastrichtse studentenleven. Tijdens deze activiteit wordt menig student uitgedaagd om zijn/haar grenzen op te zoeken en te overschrijden, wat resulteert in hilarische en dappere acties die je nooit meer zult vergeten! Logisch natuurlijk, want overal wordt bewijsmateriaal van bewaard en wij schromen uiteraard niet om de mooiste acties nog vaak onder de aandacht te brengen!

 

Op deze pagina kun je informatie vinden over de activiteit en de spelregels van aankomende editie op 14 april 2017. Je kunt je met je team opgeven door een email te sturen naar cumbocrazy89@gmail.comSpeluitleg

Doel van het spel

Het originele idee van Crazy ’89 is dat men in 24 uur zoveel mogelijk punten verzameld door opdrachten uit te voeren door heel Nederland of zelfs buitenland. Dit hebben wij vertaald naar een dag van 05:00 ‘s ochtends met een feest tot 05:00 ’s nachts! Het team dat aan het eind van de dag de meeste punten heeft behaald, wint de eerste prijs. Daarnaast is er ook een hoofdprijs voor de individuele student die zijn/haar grenzen het meeste te buiten is gegaan!

De opdrachten

De opdrachtenlijst zul je aan het begin van de dag pas ontvangen onder het genot van een heerlijk vers ontbijtje. De opdrachten kunnen van alles zijn en moeilijkere opdrachten zullen meer punten opleveren. Het is aan de teams zelf om te kiezen welke opdrachten ze gaan doen. Sommige daarvan zullen buiten Maastricht plaatsvinden, dus het is zeker een tip om met een auto of busje op pad te gaan! Openbaar vervoer is uiteraard ook een mogelijkheid. Let er wel op dat je als team bij elkaar dient te blijven, dit betekent dus dat wanneer je meer dan een auto/busje nodig hebt, je meerdere teams zult moeten vormen.

Media & tussenstand

Elke opdracht moet worden vastgelegd door middel van een filmpje. U krijgt van ons een contactpersoon naar wie u al uw media kunt sturen. Wij zullen met Cumbo alle filmpjes beoordelen en (extra) punten toekennen. De tussenstand zal bekend worden gemaakt via een besloten Facebookgroep waarvoor alle deelnemers zijn uitgenodigd. Hierop worden ook de highlights van de dag gedeeld! Mocht u in het buitenland aan de slag gaan of met een camera de filmpjes vastleggen, kunt u met een usb-stick terecht op de kroeg. Zorg wel dat u vóór de deadline terug bent zodat we ook nog tijd hebben om de filmpjes te bekijken en punten toe te kennen! (zie programma hieronder)

Extra punten verdienen

Hoe verder je weg bent, hoe meer punten je kunt verdienen! Daarnaast kun je bij elke opdracht extra punten verdienen door creatief te zijn of door opdrachten op een ludieke manier op te lossen! Een vette teamoutfit hoort hier uiteraard ook bij.

Thema opdrachten

Dit jaar is er een extra manier om extra punten te scoren door het uitvoeren van thema opdrachten in jouw thema. Er zullen binnenkort enkele thema’s bekend worden gemaakt waar opdrachten aan gekoppeld zijn. Wanneer teams, verkleed in dat thema, de bijbehorende opdrachten uitvoeren, zullen er extra punten worden toegekend!

Feest

We sluiten de dag gezamenlijk af met een dik feest op de kroeg onder het genot van vele hitjes! Tijdens dit feest zal de uitslag bekend worden gemaakt en de prijzen worden uitgereikt! Tevens zal er een compilatie draaien van alle mooie acties van de dag. Blijf dus lekker hangen voor een biertje of twee! …of drie… of vier…