impressie

Het studentenleven bestaat niet enkel uit kennis vergaren in de collegebanken, ook al blijft dit uiteraard altijd de allerhoogste prioriteit. Juist het nuttige met het aangename verenigen zorgt ervoor dat we later kunnen terugblikken op een fantastische studententijd. Bovendien geeft dit ons ook de kans om onszelf te verreiken met de kennis die we opdoen tijdens het organiseren van deze activiteiten.  

Cumbo Kerstdiner

Bij aanvang van het nieuwe jaar begeven alle reünisten samen met dates zich naar Maastricht om daar samen met ons van een overheerlijk kerstdiner te genieten. 

Borrels

Het hele jaar door borrelen wij met zowel mannen- als vrouwendisputen. Deze disputen komen uit Maastricht, maar ook uit een andere studentensteden in Nederland. 

Meiweekend

Volgens traditie gaan we in mei met het gehele dispuut een weekend op pad. Activiteiten verschillen per jaar, de dosis plezier blijft echter altijd even groot. 


Toernooien

Zo rondom de maand mei wordt het toernooien seizoen geopend, en leeft heel studerend Maastricht op bij de gedachten aan de zon op een strakblauwe hemel, een biertje in je hand en hitjes die door de speakers pompen. Zo nu en dan wordt er natuurlijk ook nog wat bewogen en sporten zoals hockey, voetbal, baseball, volleybal en roeien zullen allemaal aan bod komen! 

Mama-, Papa- en Broertjes/zusjes Dagen

Omdat iedereen vanuit thuis thuis zich ook afvraagt wat wij hier allemaal uitspoken in Maastricht nodigen we eens per jaar of onze moeders, vaders of broertjes en zusjes uit. 

Crazy'89

Sinds 2012 organiseert ons dispuut een activiteit genaamd Crazy'89. Hierbij wordt menig student uitgedaagd zijn of haar grenzen te verleggen, wat al dan niet voor hilarische taferelen zorgt. 


Snollenbal

Eens in de twee jaar organiseren we in samenwerking met MHD Pisimopsantee een feest waar menig taboe wordt doorbroken ... 

Reünistendag

Gelukkig houdt studeren niet helemaal op wanneer het diploma op zak is. Eenmaal reünist geworden sluit men zich aan bij reünistenvereniging, waarmee wij als dispuut nog zeer actief contact hebben voor bijvoorbeeld een reünistendag. 

Vakanties

Met ons lustrum zullen we ons begeven naar een verre, en tevens onbekende, bestemming. Echter is dit niet de enige gelegenheid waarop wij als dispuut samen in het vliegtuig stappen. Samen op wintersport, zomervakantie en weekendjes weg zijn dan ook zeker dingen om naar uit te kijken.